De docent

"Met veel plezier en enthousiasme begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat kan zijn op hun woon- of werkplek, in mijn yogaruimte of de buitenlucht. Mijn passie? Via de yoga hen verleiden om zichzelf fysiek en mentaal te (her)ontdekken en ontwikkelen. Daarmee wil ik een bijdrage leveren aan hun gezondheid en levensgeluk."

Vivianne geeft als gediplomeerd gecertificeerd yogacoach, hatha en nidrayogadocent workshops, retreats en cursussen vanuit haar eigen yogapraktijk. Ze was jarenlang als docent (zwangerschaps)yoga en babymassage verbonden aan een thuiszorgorganisatie. Ruim vijftien jaar werkt ze op locatie: zowel in haar eigen ruimte als op mooie plekjes in het Oost-Brabantse buitengebied, veelal aan de Maas. Dit yogaseizoen is haar 27e als yogadocent.

Daarnaast is ze marketingcommunicatie professional in het sociaal domein met ruime ervaring in de gezondheidszorg (GGZ en ziekenhuiszorg).
Ze is getrouwd, moeder van twee volwassen zonen en woont samen met haar partner, kippen en katten Luca&Liza op de dijk in Gewande aan de Maas in het mooie buitengebied van 's-Hertogenbosch.

"In verbinding zijn met mijzelf en mijn omgeving. Dat is hoe ik leef. Mijn yoga en communicatiewerk versterken elkaar daarbij. Afgelopen jaren zijn mijn werkvelden steeds meer naar elkaar toe gegroeid. In het faciliteren van het contact tussen ouders en hun kindje komen ze bijvoorbeeld prachtig samen. Maar ook in een workshop 'Je yogamat als personal coach'. Het is fantastisch om te doen. En... ook ik leer van ieder contact."